Een zorgeloze vakantie begint bij El Sigiloso

vakantiewoning el sigilosos

Uw vakantiehuis is één van de vier geschakelde vakantiehuizen. Ze zijn nieuw gebouwd maar met oog voor de traditionele stijl van zuid spanje. Vanuit uw vakantiehuis en vanaf het terras heeft u fantastisch uitzicht op de velden, soms met schaapherder en kudde, en op de bergen van Andalusie.

Uw kindvriendelijk ingerichte vakantiehuis bestaat uit:

  • een ruime woonkamer met eethoek, open keuken (met koelkast, kookgelegenheid, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat), bank en comfortabele stoelen
  • twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en één met twee losse bedden
  • badkamer met wc, douche en wastafel
vakantiewoning el sigilosos

Op verzoek wordt een kinderbedje en kinderstoel bijgeplaatst voor uw kind of baby. Ook hebben we een baby badje en een box. Uw vakantiehuis in Andalusie heeft een eigen ruim terras met schaduwdoek. U kunt hier rustig zitten terwijl uw kinderen spelen in de zandbak met hun nieuwe vriendjes of rondrijden met de speelgoedtractor. Geniet van de natuur, de vogels, de zonsondergang.

In twee vakantiehuizen is een bedbank aanwezig, slaapgelegenheid dus voor 6 personen (geschikt voor een familie met ook wat oudere kinderen of een groep vrienden).

vakantiewoning el sigilosos

Alle vakantiehuizen hebben WIFI, tegen kleine vergoeding, zodat u vanuit spanje contact kunt houden met de bewoonde wereld. Ook is er in de vakantiewoning een TV met DVDspeler aanwezig en satelliet TV op aanvraag. In de schoolvakanties zijn er vaak families met kinderen, in het voor- en najaar gezinnen met baby of kleine kinderen, jonge stellen of senioren met pensioen. De vakantiewoningen zijn ook geschikt om te overwinteren, verwarming is aanwezig in de vorm van een gas- en/ of houtkachel.

vakantiewoning el sigilosos

Vanuit uw vakantiehuis kunt u heerlijk wandelen, door de heuvels of langs de Rio Grande die door Andalusie stroomt. Op 5 km afstand ligt het plaatsje Coin, waar u kunt genieten van al het goede dat spanje te bieden heeft: restaurants, tapasbars, oude straatjes en pleinen waar de oude mannetjes zich verzamelen, traditionele witte huizen van zuid spanje. Alhoewel de vakantiewoningen zich bevinden midden in de mooie natuur van Andalusie, is het maar 35 km naar het vliegveld van Malaga en naar de Costa del Sol.

Aangepast vakantiehuis, voor gehandicapten

vakantiewoning el sigilosos

We hebben één vakantiehuis dat geschikt is voor gasten met een handicap. Er is meer ruimte, voor een rolstoel, er zijn geen drempels, brede deuropeningen en de badkamer is aangepast. De wastafel is geschikt voor mensen met een rolstoel. In de badkamer is een douchezitje - ook is er een speciale douchestoel voor gehandicapten aanwezig. Er is een wcverhoger en beugels bij douche en wc. Het bed kan verhoogd zodat de overgang vanuit uw rolstoel makkelijker is. Ook in de keuken is rekening gehouden met gasten met een handicap. Het terras ligt op/ om de hoek van het gebouw zodat u maximale privacy heeft (en het mooiste uitzicht). Vanaf de parkeerplaats is uw vakantiehuis met de rolstoel goed te bereiken. Omdat er in dit aangepaste vakantiehuis geen trappen zijn, is het ook bijzonder geschikt voor senioren die slecht ter been zijn. Ook kinderen met een handicap zijn welkom. In het aangepaste vakantiehuis kunnen ze zelfs slapen in een stapelbed - de afmetingen van de slaapkamer zijn zo dat een rolstoel er makkelijk kan bewegen. Een broertje of zusje kan bovenin slapen.